Trajnostno nabiralništvo

Brezplačna spletna predavanja
Ohranjanje narave: trajnostno nabiralništvoPozanimajmo se in se naučimo

YOUTUBE KANAL FESTIVALNA NABIRALNIŠTVA, OD MARCA DO MAJA 2024
V okviru 2. festivala nabiralništva potekajo spletna predavanja na temo trajnostnih/vzdržnostnih vidikov nabiralništva in obiskovanja narave. Z njo želimo približati in opozoriti na pomen primernega izkoriščanja narave in nabiranja darov narave, na način, da je naš vpliv na naravo kar najmanjši.

Da je slednje izvedljivo je izjemnega pomena upoštevanje bontona dela z naravo, etično ravnanje posameznic in posameznikov, ko gre za nabiranje darov iz narave, ter nenazadnje tudi ustrezen nadzor v naravi ter sistem izobraževanja, ki naj ponudi osnovne standarde in znanja, ki jih mora upoštevati in osvojiti vsak nabiralec.

Pretekla predavanja najdeš TUKAJOkrogla miza Trajnostno nabiralništvo 2023

S klikom na VIDEO si oglejte posnetek 

Sodeluj v ustvarjanju programa

Sponzorji

Pri organizaciji 2. festivala nabiralništva ste nam v veliko pomoč sponzorji, ki vam v okviru festivalskega dogajanja nudimo širok nabor vsebinskega in marketinškega sodelovanja. Piši nam na info@festivalnabiralnistva.si
želim podpreti 1. festival nabiralništva

Razstavljalci

Sprejemamo ponudbe za stojnice na Pogačarjevem trgu na osrednjem dogodku Festivala nabiralništva. Stojnica bo na voljo 2. junija od 10. do 18. ure. Dobrodošli gostinci, NVO, nabiralci in drugi razstavljalci z izdelki iz divje hrane in vsebinami ohranjanja okolja. Oglasite se nam s klikom na spodnji gumb.
na festivalu Želim imeti stojnico 

Prostovoljci

Najpomembnejši del organizacije festivala nabiralništva predstavljate prostovoljci. Pomoč prostovoljcev nam bo dobrodošla pred začetkom festivala in na samem kraju dogodka v Ljubljani 2. junija. Če pa bi se želel/a pridružiti že prej in biti del organizacije od začetka do konca ter s tem spoznati celotno strukturo festivala, se nam javi zdaj.
Želim postati prostovoljka/ec
0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino