Disko Juha / Disco Soup

poziv za mlade glasbenike

Si za disko?

V okviru našega festivala smo se odločili sodelovati tudi pri projektu Disco soup ali Disko juha, katerega cilj je združevanje etičnega prehranjevanja mladih in zabavnega osveščanja preko priprave zdravega obroka iz hrane, ki bi drugače romala v smeti. Gre za gastronomski, umetniški in glasbeni dogodek, ki združuje mlade, študente, otroke, kuharje in vse podpornike etičnega prehranjevanja. Je tudi orodje za preoblikovanje, ki združuje različna znanja za izobraževanje in ozaveščanje skupnosti o hrani za prihodnost.

V okviru festivala bomo tako skuhali in brezplačno razdelili obrok iz hrane, ki jo bomo v tistem tednu prejeli iz različnih virov in bi bila drugače zavržena, seveda pa ne bomo pozabili vključiti divjih rastlin, ki jih bomo nabrali po celi Sloveniji en dan poprej. Če je v imenu projekta DISKO pa mora biti seveda zraven tudi glasba!

Si mlad glasbenik in čakaš
na tvojih 5 minut slave?

Vabimo prav tebe, ki si mlad/a akustičen/na glasbenik/ca ali skupina in bi se imeli željo predstaviti na našem festivalu 4. junija na Pogačarjevem trgu v Ljubljani. Za ozvočenje bo poskrbljeno in tudi lačen/na ne boš ostal/a, glede na to, da kuhamo Disko juho? ;) Piši nam na info@festivalnabiralnistva.si in pošlji kak svoj komad!

Nisi glasbenik pa bi se vseeno želel/a podružiti in razširiti svojo mrežo poznanstev?

Vabimo tudi tebe, da se nam pridružiš pri organizaciji Disko juhe kot prostovoljec/ka, saj nas čaka kar nekaj dela ;) Naša naloga je najti hrano, ki bi drugače romala v smeti na kreativne načine, pripraviti disko juho in vse skupaj dokumentirati. Poleg tega pa se še najbolj zabavati ;) In več vas bo, bolj zabavno bo <3 Naj se disko začne! Piši nam na info@festivalnabiralnistva.si.
Disko juha bo organizirana okolju prijazno (krožniki in kozarci za ponovno rabo, čim manj smeti in poziv k udeležbi na trajnostne načine: peš, s kolesom ali z javnim prevozom).

Dogodek je del projekta Our Food.Our Future, ki ga sofinancirata Evropska komisija in Ministrstvo za zunanje zadeve RS.
0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino