Nabiralniška delavnica

30,00 50,00 

Vabljeni na nabiralniško delavnico v okolici vašega kraja! 3. junija v okviru 1. festivala nabiralništva organiziramo nabiralniške delavnice s slovenskimi nabiralci, ki bodo potekale hkrati po vsej Sloveniji. Delavnice bodo zasnovane podobno - tekom sprehoda po naravi boste nabrali divje rastline ali gobe in si iz njih pripravili popotniško malico. V okviru festivala za vas pripravljamo tudi e-knjigo, v kateri bodo zbrani divji recepti naših nabiralcev in vrhunskih slovenskih kuharjev. To e-knjigo prejmete brezplačno ob prijavi na delavnico!

Seznam delavnic in vse informacije o njih najdeš tukaj.

Podrobnosti o točni lokaciji delavnic (vse bodo izvedene 3. 6.), uri in trajanju prejmete naknadno. Delavnice bodo potekale v dopoldanskem času, predviden začetek je ob 9:00.

Cena nabiralniške delavnice, poleg katere prejmete tudi e-knjigo je 30 € na osebo. V primeru, da se udeležita delavnice 2 osebi je cena 50 €. Če nas želite podpreti samo z nakupom e-knjige je cena 15 €. E-knjiga bo izšla v mesecu maju. V njej boste našli opise užitnih divjih rastlin in divje recepte, ki jih bodo za vas pripravili nabiralci in vrhunski slovenski kuharji. Če bi želeli zakupit mesta za več oseb kot 2, nas kontaktirajte na info@festivalnabiralnistva.si.

Specifike glede delavnic

Delavnica z Darjo Vrana:

Darjina delavnica je posebna. Kako ne bi bila, saj se v vsaki skriva vsaj delček Daria. Trajanje delavnice je podaljšano na 4-5 ur, vključuje divje kosilo in je zanjo potrebno doplačilo 10 EUR. Začne se prav tako ob 9.00. Delavnica vključuje pripravo hrane.

Neudeležba na delavnici

Zaradi obsega dela na samem dogodku, denarja v primeru neudeležbe na delavnici ne vračamo. Vstopnica je prenosljiva na drugo osebo, tako da jo lahko v primeru neudeležbe podarite ali prodate nekomu drugemu.

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino