Knjiga Slovenska divja hrana

15,00 

Ta knjiga je nastala v okviru prvega festivala nabiralništva. Nabiralci in kuharji so zanjo prispevali rastline, ki jim veliko pomenijo, pa divje recepte, ki jim pocedijo sline.

Vsak recept je napisan v osebnem slogu nabiralca ali kuharja, zato so ponekod sestavine le grobo navedene, postopek opisen ali se glas med recepti razlikuje. Lektorirane so bile le napake, ne pa tudi duša pisanja vsakega nabiralca in kuharja.

To je Slovenija, polna posebnežev, ki nabirajo divjo hrano in so vam o njej pripravljeni odkriti čudovito plat, ki je do sedaj mogoče niste poznali. Sprejmite vsak recept kot zase poseben in enkraten, vživite se vanj in pokazal vam bo, kaj morate narediti, da pridete do divjega konca.

Kjer se človek popolnoma raduje nad naravo.

Vabljeni k nakupu!

Ni na zalogi

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino